Buuffies Proeflokaal

De ultieme gids voor waar de abortuspil online te krijgen is – de familie van de zeer Well

De ultieme gids voor waar de abortuspil online te krijgen is – de familie van de zeer Well

InhoudsopgaveWat is veiligheid en effectiviteit van zelfbeheerde medicatie-abortus … Doen?Over Consumer Alert – DEA Diversion Control Division

Naarmate nog meer mensen internet gebruiken om hun gezondheidsproblemen te begrijpen, gaan sommigen bovendien online om geneeskunde op recept te krijgen. Toch zijn verschillende internetsites die medicijnen aanbieden niet aangemeld als apotheken, dus het is mogelijk schadelijk om van hen te krijgen. Medicatie, zoals viagra voor impotentie, evenals de cholesterolverlagende geneeskunde lipitor (atorvastatine), wordt vaak goedkoop online en zonder recept aangeboden of het advies van een farmacoloog.

Hun richtlijnen over de vraag of een medicijn geschikt is voor u, de dosering, mogelijke bijwerkingen, evenals elke vorm van onveilige interacties met andere medicijnen is cruciaal. Geneeskunde van een niet -geregistreerde website kan ook voor uw gezondheid en welzijn dreigen, omdat deze verouderd, afgezwakt of nep kan zijn. Voor medicijnen alleen op recept moet een online apotheek een legitiem geldig recept verkrijgen voordat hij de medicatie geeft.

U kunt het recept zelf posten als u wilt, maar een e -mailrecept is niet genoeg. Wanneer het recept is ontvangen, kan het medicijn worden verstrekt en naar u worden verzonden. Als alternatief gebruiken sommige sites voorschrijversdiensten, waar u een online consult hebt en ook een recept is daarna verzonden naar een apotheek voor het verstrekken.

De vrijwillige algemene drugsraad (GPH, C) Net Drug Store Logo Plan bepaalt legitieme online drogisterijen die zich bij het systeem hebben aangesloten, dus u kunt er zeker van zijn dat u zowel veilige als echte medicijnen online verwerft. U kunt ook gebruik maken van de GPH, C’s Register om te inspecteren of een site wordt gerund door een aangemelde drogisterij die voldoet aan de Britse normen en wettelijk in staat is om medicijnen aan het grote publiek te bieden. De internetsite die dit medicijn https://sterkeapotheek.nl/ biedt, handelt onwettig. Dit zijn een paar dingen om op te letten: verkrijg altijd uw medicatie uit een drogisterij of een betrouwbare outlet. Het is nooit een uitstekend concept om een ​​voorgeschreven medicijn te nemen zonder een legitiem recept. Het medicijn is misschien niet geschikt voor u en kan onaangename neveneffecten of grote gevaren voor gezondheidszorg veroorzaken.

Nepe geneeskunde kan daadwerkelijk letsel aan uw welzijn veroorzaken. Laat u niet gelokt door “spam”–mails die goedkope geneeskunde bevorderen.

Geen bekende details over medicijnen: ze veilig gebruiken (voor ouders) – Kids Health

Wat u in de blogpost krijgt, kan nep, ondermaats of niet -goedgekeurde nieuwe geneeskunde zijn, wat uw beveiliging in gevaar kan brengen., die richtlijnen heeft over het bladeren van internet voor gezondheids- en welzijnsinformatie, construeert uw zelfvertrouwen en instrueert u hoe u online veilig kunt zijn.

Het is belangrijk om een ​​fantastische behandeling te volgen bij het online kopen van medicijnen, specifiek als de medicatie alleen wordt aangeboden bij een apotheek. Als u online medicijnen koopt, brengt u mogelijk een ernstig risico op schade. Verschillende sites die medicijnen verkopen op internet komen voort uit het Verenigd Koninkrijk en worden niet gereguleerd door de Britse autoriteiten.

Als u medicijnen krijgt zonder contact op te nemen met een ideale expert in de gezondheidszorg, loopt u het risico geleverd te worden met medicijnen die niet veilig of niet eens zijn voor u om te nemen. Geneesmiddelen die online zijn overgenomen, voldoen mogelijk niet aan de Britse regering en ook criteria van topkwaliteit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *