Buuffies Proeflokaal

Over Buuffies

Sinds 2014 het drukste terras van de omgeving!

Buuffies is opgericht als inpandig Proeflokaal van de naastgelegen Albert Heijn van de Worp. Het concept van gemoedelijk boodschappen doen en afsluiten met dát waar je zin in hebt op dat moment. Zo ontstond Buuffies als onderneming begin 2014. 

De knipoog naar de oude kruidenier, die vroeger in dit pand dienst deed, is nog steeds goed zichtbaar in het interieur. Buuffies is een begrip voor jong & oud en niet meer alleen als afsluiter van een rondje boodschappen. 

Met haar royale, verwarmde terras in het hart van Heino, is de reuring van dit fijne Sallandse dorp altijd voelbaar. Zo is er altijd wat te zien en te beleven op het terras met ruim 150 zitplaatsen. 

Het is niet voor niets dat Familie van Rijsssen (sedert 1939) hier ooit begon met een herberg waarbij ook al terras uitgezet werd op dit zonnige zuid-westen. 

Tussen 1976 en 2010 heeft het pand dienstgedaan als Chinees restaurant. Daarna ontstonden langzaam de plannen voor het huidige concept; een proeflokaal voor iedereen.

Inmiddels is Buuffies een plek om nieuwe herinneringen te maken. Om letterlijk met je buuf (zakenrelatie, liefde, familie of vriend) bij Buuffies af te spreken. Om te proosten op het leven.

PROOST! 

WIJ HETEN JULLIE VAN HARTE WELKOM!

Lieve groet,
Team Buuffies

Waarom Buuffies

Voor het maken van die mooie herinneringen is het genieten geblazen bij Buuffies Proeflokaal gevestigd in het hart van Heino. Op een plek waar altijd wat te zien of te doen is vanuit het royale terras in de zomer met maar liefst 150 zitplaatsen. Of binnen waar we met een knipoog de verwijzing geven naar onze oorsprong; het kruidenierswinkeltje van vroeger.

Nog steeds is Buuffie de ‘beste buuf’ van inpandig gelegen supermarkt Albert Heijn van de Worp en biedt dit krachtige verlengstuk een moment voor jezelf tijdens het boodschappen doen. Maar ook om te trakteren op een ijsje zijn wij van april tot oktober ‘the place to be’ wanneer we onze ijssalon met 24 smaken ambachtelijk roomijs openen. Natuurlijk ontbreken de verschillende milkshakes en Ice Coffees niet. Vier het leven voor ieder is waar wij voor staan!

De lekkernijen van de proefkaart zijn de hele dag te verkrijgen. ‘De hele dag door, voor elke mond keus’ is hierin onze slogan. Daarbij selecteren wij naast circa 50 speciaalbieren de beste topwijnen voor een vriendelijke prijs. En vergeten we natuurlijk de ‘no or low alcohol’ gast niet met ruim aanbod in ‘Nolo’ assortiment voor de bewuste gast, BOB of zwangere.

ONZE GESCHIEDENIS