Buuffies Proeflokaal

BUUFFIES ARRANGEMENT

Een spontaan bezoek aan Buuffies mag natuurlijk altijd. Maar soms is het gezien de omvang van de groep gewenst om vooraf te weten waar je aan toe bent. Ook dat kan! Voor groepen groter dan 6 personen bieden wij bijvoorbeeld een groepslunch zodat én er een vaste prijs aangeboden wordt én niet te lang gewacht hoeft te worden.

20180922_Buuffies_3 1

Groepslunch vanaf 6 personen á €18,50 per persoon:

• Start met kopje mosterdsoep
• Gevulde wrapje
• 2 soorten belegde broodjes carpaccio, gezond, brie
• 2 drankjes naar keuze
• Aan te passen aan vegetarische, zwangere of andere dieetwensen

Maar ook de bekende High Tea behoort tot de mogelijkheden om te genieten van zoete en hartige lekkernijen op een eigen etagère inclusief onbeperkt thee; leuke tip voor de babyshower van je vriendin. Voor meer informatie over High Tea scrol naar onderen op deze pagina. 

Ook een afgestemd diner is bespreekbaar. Dus zit jouw voorkeur hier niet bij? Neem dan contact op om te bespreken wat er kan.

MENUKAART BIJ BUUFFIES

Buuffies Proeflokaal hanteert het principe ‘de hele dag door voor elke mond keus’ met een proefkaart vol gevarieerd aanbod. Eet wát je wilt, wanneer je wilt. En met wie je wilt natuurlijk! Zo kan je samen delen van een hapjes plateau op het zonnige terras of eet je tijdens je zakenlunch bijvoorbeeld een biefstuk.

We volgen met het samenstellen van de proefkaart niet alleen trends maar behouden ook waar we ons imago aan te danken hebben; goed belegde broodjes die met kleur en passie gemaakt worden. Wil jij dat broodje carpaccio dus als diner? Dan kan dat! Om daarna af te sluiten met Buuffies Beste Bakkie met huisgemaakt lekkers. Of trakteer jezelf op een Coupe huisgemaakte Notenkoek met ambachtelijk roomijs en verse slagroom!

Weten wat er nog meer mogelijk is? Klik dan hier voor onze gehele proefkaart.
NB: Wil je met meer dan 6 personen reserveren? Dan vragen wij contact met ons op te nemen via
info@buuffie.nl om de mogelijkheden van een groepslunch , high tea of andere wens te bespreken.

BUUFFIES MENU  DE HELE DAG GELDIG

TAKE AWAY MENU – APP JE BESTELLING DOOR VIA DE WHATSAPP BUTTON

High Tea

Bijkletsen met je vriend(in) met onbeperkt thee en een etagère vol lekkernijen. Buuffies staat bekend om haar royale high tea. Prima idee dus om als cadeau te geven en zelf fijn mee te gaan. Genieten doe je tenslotte samen. De high tea als optie tijdens babyshower passen wij de ingrediënten aan de zwangere(n) aan; maar dat kan sowieso indien er vegetarische- of andere dieet wensen zijn. Wél even reserveren via de link hiernaast of even bellen, uiterlijk een dag van tevoren.

STANDAARD HIGH TEA €19,50 (OF TAKEAWAY €17,50) P.P.

– Onbeperkt thee
– Huisgemaakte scone met jam en room
– Huisgemaakte vegetarische quiche
– Zoete gedeelte: huisgemaakt lepelgebak, notenkoek, cheesecake en bonbon
– Hartige gedeelte: gevulde wrap, broodje s carpaccio, gezond en brie

BUUFFIES HIGH TEA BUBBELS €23,50 P.P.:

– Start met feestelijk glas (alcoholvrije) MSVA Cava bubbels met fruit
– Verse munt, gember en citroen als extra naast je theesoorten
– Huisgemaakte scone met jam en room
– Huisgemaakte vegetarische quiche
– Zoete gedeelte: huisgemaakt lepelgebak, notenkoek, cheesecake en bonbon
-Hartige gedeelte: gevulde wrap, broodjes carpaccio, gezond en brie

KIDS HIGH TEA €12,50 P.P.:

– Onbeperkt ranja en/of thee
– Huisgemaakte scone met slagroom en jam
– Zoete gedeelte: diverse kindersnoepjes
– Hartige gedeelte: broodje knak, broodje gezond en tosti ham/kaas

Buuffies Kip van de Rotisserie

TAKEAWAY €10.50

 

Buuffies IJssalon

Wij zijn geopend! 

CADEAUBONNEN

Buuffies Cadeaubonnen; leuk om te geven en nóg leuker om te krijgen!

Bij Buuffie kan maar liefst uit 4 verschillende cadeaubonnen gekozen worden. Bestel ze hier om te laten bezorgen of om af te komen halen.

Buuffie’s Cadeaubon: Met bedrag naar keuze.

Buuffie’s Borrelbon: Mocht je geen bedrag op je bon willen laten zien, dan is deze bon een mooi alternatief! De bon biedt 4 speciaalbier / wijnen inclusief portie bitterballen voor €20,-

Buuffie’s IJs Stempelkaart: Heeft je (klein)kind iets extra’s verdiend? Dan is deze bon geweldig omdat ze zelf de kaart per keer kunnen meenemen en zo 10 ijsjes kunnen halen

Buuffie’s IJsbon: Wil je een kleinigheidje geven? Dan is deze bon voor 1 ijsje ook een leuk idee; bijvoorbeeld voor je klas of voor je buurmeisje dat haar zwemdiploma haalt.

De bonnen zijn tijdens openingstijden verkrijgbaar bij Buuffie’s Proeflokaal. Maar opsturen kan ook! Stuur een mail naar info@buuffie.nl en wij helpen je daar graag verder! Oh ja; onze bonnen zijn onbeperkt geldig dus geen zorgen als de bon niet direct te besteden is!